sinneflecht

praktijk voor natuurgeneeswijzen en bewustwording

Hooikoorts en Allergieën

 Hooikoorts en allergiën

Het voorjaar is in aantocht, de sneeuwklokjes bloeien en de vogels beginnen weer te zingen. Maar ook de eerste katjes verschijnen en vooral de hazelaarkatjes staan al volop in bloei.
 
 
We kijken allemaal uit naar de lente, maar als deze bloeitijd allergische reacties bij je oproept kun je minder goed genieten van al het moois in de natuur. Gelukkig is hier wat aan te doen: Sinneflecht kan met de NEI-therapie (Neuro Emotionele Integratie) samen met jou op zoek gaan naar de onderliggende oorzaken van je hooikoorts of allergie. Er kunnen veel verschillende factoren zijn die een rol spelen bij je allergie. Het is heel goed mogelijk dat een tweede allergeen ( een giftige stof) de oorzaak is van jouw hooikoorts. Bijvoorbeeld je hebt een allergische reactie op bloeiende pollen, maar koemelk en koemelkproducten zijn de onderliggende oorzaak. Ook onverwerkte emoties kunnen de oorzaak zijn van jouw allergie. Als we door middel van kinesiologie (spiertesten) de oorzaak hebben opgespoord, kan deze opgeruimd én geïntegreerd worden in jouw systeem. Het opruimen van de oorzaak/blokkade zorgt ervoor dat je energiebanen weer goed doorstromen en dat je organen zich kunnen herstellen van de klachten die je hebt. Daarnaast kan het zijn dat je een natuurlijk middel nodig hebt om de behandeling te ondersteunen.

Een tip bij hooikoorts en allergie: drink veel water en zorg ervoor dat je goed geaard bent. Goed geaard zijn betekent dat je letterlijk stevig staat omdat je de grond goed onder je voeten voelt.

Sinneflecht is distibuteur van Pro Natura producten:

Pro Natura BV is al ruim 30 jaar actief met kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. Deze producten zijn exclusief door Pro Natura op de Nederlandse markt gebracht. Pro Natura heeft een patent op de koude persing van pollen. Pollen zijn stuifmeelkorreltjes, die vermalen zijn en vervolgens geperst. Pollen ondersteunen de weerstand en geven de pollen in de lucht minder kans, waardoor ze preventief of verbeterend werken bij hooikoorts en allergieën.
Sinneflecht werkt tot grote tevredenheid met deze hoogwaardige producten. Je kunt de producten bij Sinneflecht bestellen, maar het is ook mogelijk om, via Sinneflecht, zelf distributeur te worden, hier kan ik je informatie over verstrekken. Kijk voor het ruime assortiment van Pro Natura op: www.pronatura.nl 
Bestellen kan alleen via Sinneflecht of andere distributeurs.

Voedingstip bij allergie: Eet histamine-remmers.
Natuurlijke histamine-remmers, (bij een allergische reactie wordt er door het lichaam teveel histamine aangemaakt). Deze stof kun je vinden in appels, vooral rode uien, knoflook, Aloë Vera , groene thee, kappertjes, broccoli, bloemkool, boerenkool, bessen, frambozen, druivenschil, kersen en rode wijn. Om het immuunsysteem te versterken is het goed om deze producten het hele jaar door te gebruiken.
 

Contact

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Aletta Nieboer
Kleasterdyk 8
8636 VC Britswert
058 289 4904 / 06 13 88 97 17
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief Sinneflecht


Volg Sinneflecht

Sinneflecht op Facebook  Sinneflecht op Twitter  Sinneflecht op Linkedin