Wie ben je echt?

Terug naar wie je werkelijk bent

We leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin wij, door de stand van de planeten, over zijn gegaan van het Vissen- naar het Aquariustijdperk.

Wat betekent dat?

Het Vissentijdperk was een hele donkere tijd, een tijd van boete, zondebesef, schuld, macht, hiërarchie, corruptie, onderdrukking, oorlogen enz.
Dit tijdperk heeft er vooral voor gezorgd dat wij ons klein maakten en leefden vanuit hetgeen ons van buitenaf verteld werd. Door de kerken, de regeringen, de scholen, de maatschappij werd ons verteld wat goed voor ons was, wat we moesten doen en hoe we moesten leven.

Nu komen we in het tijdperk Aquarius, het tijdperk waarin we meer vanuit ons hart gaan leven.
Aquarius staat voor verbinding, liefde, eenheid, compassie enz.
Door de invloed van dit tijdperk gaan we ons weer herinneren wie we werkelijk zijn.

Wie zijn wij werkelijk?

We zijn spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben op deze aarde.
Lang is ons verteld dat wij mensen zijn die een spirituele beleving op aarde hebben. Nu leren we dat  het andersom is. We komen vanuit het Licht om hier op aarde dingen te ervaren en te leren waardoor wij groeien in ons spiritueel bewustzijn.
We hebben een ziel! De meeste mensen weten amper nog dat zij een ziel hebben, dit komt door de invloed van de wetenschap die over het algemeen de ziel ontkent.

Onze ziel wil naar de aarde toe om daar dingen te leren. Leren om te gaan met afwijzing, verdriet of pijn.

Dat is de uitdaging van ons leven.  Allemaal maken we levensinitiaties mee; dingen die pijn doen; we verliezen dierbaren, bezit, we worden ziek of we worden getraumatiseerd door gebeurtenissen.

De grote vraag is: Hoe gaan wij hiermee om?

Raken we verbitterd, verzuurd en komen we in het “arme ik”-gevoel of gaan we door deze levensinitiaties heen en komen we er sterker en liefdevoller uit? Leren we in liefde en compassie te kijken naar hetgeen ons overkomt? Leren we mensen te vergeven en kunnen we groeien door hetgeen ons is aangedaan?;

Ik weet dat dit niet gemakkelijk is, maar ik weet ook dat ik er veel gelukkiger van word als ik zo naar mijn leven kijk, en met mijn levensinitiaties omga.  In de wetenschap dat ik hier op aarde ben om mij weer te herinneren wie ik werkelijk ben: een spiritueel wezen van Licht en Liefde. Dat mijn Ziel hier op aarde gekomen is om dingen te leren waardoor ik groeien kan zodat ik liefdevoller en compassievoller wordt.

Dat is wat in dit Aquariustijdperk steeds duidelijker wordt. Mensen gaan zich weer herinneren wie ze werkelijk zijn; geen zondige mensen maar spirituele wezens die ongelooflijke mogelijkheden hebben wanneer ze zich herinneren wie ze zijn.

En ja, dat wordt tegengewerkt door de machten van de aarde. Ze zaaien angst en beperken ons in onze vrijheden. Ze hebben andere plannen met ons voor en daar dienen wij waakzaam voor te zijn.
Maar licht en liefde laten zich niet tegenhouden omdat liefde nu eenmaal de sterkste kracht is.

En wij hebben de keuze, want wij zijn vrije mensen.

Waar kiezen we voor? Blijven we geloven we dat we klein en onmachtig zijn? Of geloven we dat wij Licht en Liefde zijn, uiterst krachtige wezens tot grote dingen in staat?

Het gevolg van onze keuze is een wereld van verschil!

Contact

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Aletta Nieboer
Lange Achte 37
8629 PK Scharnegoutum
0515 785924 / 06 13 88 97 17
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief Sinneflecht


Volg Sinneflecht

Sinneflecht op Facebook  Sinneflecht op Twitter  Sinneflecht op Linkedin